Б’юті-знахідка: 4 сироватки-концентрати Mary Kay, за які шкіра вам подякує

4 сироватки-концентрати, за які шкіра вам подякує
Viva! рекомендує: сироватки для обличчя, розроблені американським брендом Mary Kay, що вирішують всі проблеми зі шкірою.

Час сяяти! Якщо ви шукаєте ідеальну сироватку, щоб додати її до свого щоденного б’юті-догляду і відчути результат, тоді неодмінно слід познайомитися з цими чотирма бустерами, за які ваша шкіра буде вдячна. Вони обіцяють надати вражаючого ефекту та досягти більш сяючого, молодого і здорового вигляду обличчя незалежно від того, чи прагнете ви усунути ознаки старіння, зволожити, освітлити або відновити шкіру. У цій статті ми розповімо, як це працює.

З любов'ю до шкіри: огляд 4 сироваток для обличчя на будь-який випадок

 

Проголошуємо гімн молодості

Сироватка від Mary Kay розроблена для протидії ознакам старіння, зокрема віковим лініям і зморшкам. Потужна формула покращує текстуру і тонус шкіри, сприяє більш молодому вигляду, роблячи зморшки менш помітними.

Вітамін С є антиоксидантом, допомагає захистити шкіру від пошкодження вільними радикалами та освітлити колір обличчя.

Ресвератрол має доведену anti-age і протизапальну дію. Потужний антиоксидант, який цінується не лише за здатність боротися із видимими ознаками старіння шкіри, а й захищати її поверхню. Він підтримує природне вироблення шкірою білків колагену та еластину та допомагає захиститися від руйнування колагену.

Ацетилгексапептид-8 називають ідеальною альтернативою ін’єкціям краси. У складі косметики він зменшує зморшки, відновлює шкіру, підтримує природний рівень колагену та еластину.

Низка знаменитостей — від Різ Візерспун до Роузі Гантінгтон-Вайтлі — обожнюють б’юті-засоби з вітаміном С. Одна з найвідоміших прихильниць сироваток-антиоксидантів — Ніколь Кідман. «У мене шкіра, якій доводиться багато витримувати, тому що я багато подорожую, бігаю і не дуже вимоглива до догляду. Все, що просто та легко, я зроблю. Якщо це складно, я відмовлюся. Я використовую сироватку з вітаміном С, тому що вона захищає від негативної дії УФ-випромінювання», — розповіла акторка в одному з недавніх інтерв’ю.

Читайте також

Вона не старіє! Дженніфер Еністон показала ранкове селфі без макіяжу

Вона не старіє! Дженніфер Еністон показала ранкове селфі без макіяжу

Колаген як невід’ємна частина б’юті-рутини і боротьби зі зморшками. Як його правильно вживати

Колаген як невід’ємна частина б’юті-рутини і боротьби зі зморшками. Як його правильно вживати

Зволожувальні засоби — це мастхев

Ще одна позиція з лінійки Clinical Solutions™ від Mary Kay цілком та повністю про зволоження. Сироватка містить потужні зволожувальні інгредієнти.

Гіалуронова кислота відповідає за тонус і зволоженість. У засобі поєднано дві форми гіалуронової кислоти: низькомолекулярна (зволожує шкіру зсередини, проникаючи у роговий шар) та високомолекулярна (надає пружності і захищає шкіру зовні).

Цераміди зміцнюють шкірний бар’єр і запобігають втраті вологи.

Поєднання церамідів, гіалуронової кислоти й екстракту вербени лікарської допомагає глибоко зволожити шкіру, роблячи її еластичною і захищеною від стресових факторів навколишнього середовища, забруднення та УФ-променів. А ще, як відомо, добре зволожене обличчя завжди має свіжий та більш молодий вигляд.

До речі, нещодавно зірка серіалу «Ейфорія» Сідні Свіні розповіла одному з американських б’юті-видань, що вона щоранку використовує косметичні засоби з гіалуроновою кислотою задля суперзволожувального ефекту. Беремо приклад!

 

Створіть ідеальний тон

Додаємо шкірі сяйва! Кожна жінка мріє про рівномірний тон обличчя без надмірної пігментації, і отримати його допоможе сироватка, що містить потужні освітлюючі інгредієнти.

Ферулова кислота є антиоксидантом, який захистить шкіру від сонячних променів та інших агресивних факторів навколишнього середовища.

Ніацинамід (одна з форм вітаміну B3) зменшує появу темних плям, перешкоджає гіперпігментації та вирівнює тон шкіри, роблячи його світлішим і більш сяючим.

Екстракт морської квасолі — ще один секретний інструмент, що доведено покращує тон шкіри. Науковці Mary Kay додали його завдяки унікальній освітлювальній здатності.

До речі, косметикою з феруловою кислотою користуються Ешлі Грем, Хейлі Бібер, Сієна Міллер та багато інших зірок. Зокрема модель Ешлі Грем наголошує, що для краси важливо щодня пити як мінімум 1,5 літра фільтрованої води та вибирати правильні доглядові засоби, адже чиста шкіра завжди виглядає дорого.

Читайте також

Даша Астаф'єва розповіла, який спосіб життя необхідно вести задля збереження молодості

Даша Астаф'єва розповіла, який спосіб життя необхідно вести задля збереження молодості

Тіна Кароль розповіла, чим харчується, щоб бути худою і зберегти молодість

Тіна Кароль розповіла, чим харчується, щоб бути худою і зберегти молодість

Прискорюємо оновлення клітин шкіри

Ця б’юті-новинка прискорює поверхневе оновлення шкіри за допомогою потужної дії гідроксикислот і сприяє більш сяючому й молодому вигляду.

PHA (полігідроксикислоти) м’яко видаляють відмерлі клітини та покращують текстуру шкіри, не викликаючи подразнення.

AHA (альфа-гідроксикислоти) є потужними ексфоліантами, що допомагають зменшити появу вікових ліній, зморшок і темних плям.

Гліцерин зволожує, заспокоює, живить і підсилює сяяння обличчя.

Засобам з PHA та AHA кислотами довіряють багато зірок шоубізнесу, серед яких, наприклад, Селена Гомес. За словами її візажиста, секрет неповторного сяйва акторки на червоних доріжках — косметика, у складі якої є 5% PHA-кислот, що вирівнюють текстуру та освітлюють пігментні плями. Крім того, знаменитість обожнює засоби з вітаміном C, який, як ми вже писали, чудово коригує тон.

Отже, незалежно від того, маєте ви справу з в’ялістю, тьмяністю, сухістю або гіперпігментацією шкіри, сироватки від Mary Kay можуть допомогти вирішити всі перераховані вище проблеми.

Читайте також

«Про мене кажуть "тьолочка"»: Парфільєва, Квіткова та інші «тьолочки» в іронічному відео Cher’17

«Про мене кажуть "тьолочка"»: Парфільєва, Квіткова та інші «тьолочки» в іронічному відео Cher’17

8 способів боротьби зі стресом від Michelle Andrade: щоденні звички, які тримають в тонусі

8 способів боротьби зі стресом від Michelle Andrade: щоденні звички, які тримають в тонусі

Фото надані пресслужбою

10 років досвіду Professional Nail Boutique. Вектор на гіпоалергенність
Попередній матеріал

10 років досвіду Professional Nail Boutique. Вектор на гіпоалергенність

Ектор Хіменес-Браво
Наступний матеріал

«Це вже перебір»: Ектора Хіменеса-Браво розкритикували за нафарбовані нігті

Новини партнерів